Rólunk

Hiszünk a dalszerzőkben, és hisszük, hogy a dalszerzés sikeréhez nélkülözhetetlen, hogy a közép-európai régió tehetséges szerzőit összekössük egymással és a nagyvilággal. Ezért rendezzük meg 2021-ben negyedik alkalommal a DEX Songwriting Expót, ahol az alkotóknak lehetősége nyílik inspirálódni, új ismereteket szerezni és új kapcsolatokat teremteni.

A jelenlegi járványügyi helyzetet mérlegelve, arra a döntésre jutottunk, hogy a kétnapos DEX Songwriting Expót 2 eseményre bontjuk, május 27-én online, szeptember 16-án pedig az eredeti terveknek megfelelően offline rendezzük meg.

A DEX online az elmúlt évek hagyományos eseményeihez hasonlóan számos lehetőséget kínál az alkotóknak inspirálódni, új ismereteket szerezni és új kapcsolatokat teremteni. Az általános, sokakat érintő témák mellett a programok konkrét, az alkotókat érintő szakmai kérdésekkel foglalkoznak. Szerintünk ott a helyed!

A DEX Dalszerző Expót az Artisjus szervezi

Célunk, hogy elősegítsük a szerzők tudatosabbá válását, lehetőséget teremtsünk a szakmai továbbfejlődésre, közösséget építsünk és segítsük a szakmai műhelyek és alkotó közösségek kialakulását. Az Artisjus számára fontos, hogy a dalszerzők minél tudatosabbak és sikeresebbek legyenek, hiszen így sok zenemű és szerző érdekeit tudjuk hatékonyan képviselni.

Kapcsolat

Általános kérdések, szervezet

expo@artisjus.com

Sajtó PR

kommunikacio@artisjus.com